Ook op Stoomreinigerzaak.nl verkopen wij verschillende stofzuigers. Zo hebben wij stofzuigers van het merk Bestron, Aqua Laser, Bort, Defort, Karcher, Ito, H2o, Montiss en Tristar. Voor dat u een nieuwe stofzuiger aanschaft is het natuurlijk altijd goed om verschillende stofzuigers te vergelijken en goed na te denken wat voor een stofzuiger u eigenlijk zoekt. Er zijn namelijk een hoop verschillende stofzuigers, er zijn stofzuigers met zak of zonder zak, nat & droog zuigers, turbo stofzuigers, industrie stofzuigers, Multi cyclon stofzuigers en zelfs auto stofzuigers. Om u een beetje op weg te helpen bespreken we hieronder drie verschillende stofzuigers.


Montiss Stofzuiger Classico

Ik denk dat iedereen deze klassieke stofzuiger wel kent. Het is namelijk een simpele goede stofzuiger voorzien van een stofzak waarin alle kruimels en stof in worden opgenomen. Vroeger hadden we allemaal precies z’n stofzuiger totdat de stofzuigers zonder zak op de markt werden gebracht. Toch zijn de stofzuigers met zak zoals de Montiss Stofzuigers Classico nog steeds in de verkoop en is er alsnog heel veel vraag naar.


Bort Multi-Cyclon zakloze stofzuiger

De Bort Multi-Cyclon zakloze stofzuiger heeft zoals de naam al aangeeft geen stofzak maar neemt al het stof en vuil op in de tank. Wanneer u dan klaar bent met stofzuigen kunt u deze tank gemakkelijk legen in de prullenbak om vervolgende de volgende keer weer zonder zak te kunnen stofzuigen. Het grote voordeel aan de Bort Multi-Cyclon zakloze stofzuiger is dat u niet naar de winkel hoeft wanneer uw stofzuigerzakken op zijn.


Aqua Laser Duo


In tegenstelling tot andere stofzuigers kunt u met de Aqua Laser Duo ook natte ondergronden droog maken. De Aqua Laser Duo neemt namelijk stof, vuil en water op in zijn tank waarna u deze kunt legen in de daarvoor bestemde prullenbak. De Aqua Laser Duo is hierdoor zeer geschikt voor op uw werk. Het grote voordeel aan de Aqua Laser Duo is dat hij goed kan helpen wanneer u gaat boren. U kunt deze nat en droog zuiger namelijk aansluiten aan de boor. Wanneer u dan gaat beginnen met boren gaat de Aqua Laser Duo automatisch aan waarnaar al het vuil gelijk word opgezogen.


Natuurlijk zijn er nog veel meer stofzuigers in ons assortiment. Wanneer u meerdere stofzuigers wilt bekijken en vergelijken klik dan hier. Heeft u alsnog vragen over een van onze stofzuigers of over een van onze andere producten raadpleeg dan de klantenservice