Er zijn een hoop verschillende stoomreinigers. Er zijn stoomreinigers voor vlakke oppervlakken, tapijt, ramen, laminaat, keramische tegels, linoleum, hardhout en marmer. Maar nu zijn er ook stoomreinigers speciaal voor uw kleding.


U kent het wel u staat op en wilt vandaag graag die ene trui dragen. Helaas zit deze trui helemaal in de kreukels, Of u heeft een zakenlunch en u moet netjes gekleed gaan, Of u gaat op vakantie doet uw koffer open en al uw kleren zitten in de kreukels of u heeft een kledingwinkel en wilt graag dat alle kleding netjes in de winkel hangen. Voor al deze problemen hebben wij drie oplossingen.

 


Deukonig Hand held Steam Iron


Met de Deukonig Hand held Steam Iron heeft u al de kreukels in uw trui of pak er in een mum van tijd uit. En komt u weer goed voor de dag. De Deukonig Hand held Steam Iron is zeer gemakkelijk mee te nemen. Dus gaat u bijvoorbeeld op reis vergeet dit apparaat dan zeker niet mee te nemen. U wilt er natuurlijk ook op vakantie als best uit zien. Voor meer informatie over de Deukonig Hand held Steam Iron klik hier.Mini Steamer


De Mini Steamer is zeer handig als u een eigen kledingwinkel heeft of als u uw eigen klerenkast heeft. Alle kleren horen namelijk netjes op het rek te hangen. Met de Mini Steamer haalt u alle kreukels zo uit uw kleding en kan het gelijk weer gedragen worden. Voor meer informatie over de Mini Steamer klik hier.
 

Tobi Platinum


De Tobi Platinum is wat groter dan de Mini Steamer en de Deukonig Hand held Steam Iron. Hierdoor kunt u niet alleen uw kleren netjes uit de kreukels halen maar kunt u ook zeer gemakkelijk bij uw gordijnen. Met de Tobi Platinum heeft u alles in maar een paar minuten uit de kreukels en hangt alles weer netjes. Voor meer informatie over de Tobi Platinum klik hier